Yeniden Refah Partisi Gebze’de hedef 17 Ekim

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Eylül ayı ilçe divanı yapıldı.   Divana Genel merkez Kocaeli İl Sandık sorumlusu Yaşar Birgül İl Başkan Yardımcısı Erkan Katırağ, İbrahim Şenmemiş  İl sorumluları..

Yeniden Refah Partisi Gebze’de hedef 17 Ekim

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Eylül ayı ilçe divanı yapıldı.

 

Divana Genel merkez Kocaeli İl Sandık sorumlusu Yaşar Birgül İl Başkan Yardımcısı Erkan Katırağ, İbrahim Şenmemiş  İl sorumluları Süleyman Kabaca ve Emin Gürcan katıldı. İlçe Teşkiları raporunu  teşkilat başkan yardımcısı Raif Öz siyasi işler raporunu Cevdet Yazıcı Gençlik Kolları Raporunu Halil Bilikci sundu.

Toplantıda konuşan Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze ile ilgili değerlendirme yaparak, 39 İlden Fazla Nüfusa sahip olan Gebze İlçemiz inşallah hak ettiği hizmetleri alabilmesi için takiplerimizi sıklaştıracağız. GOSB, Kirazpınar kavşakları ve yan yol yapım çalışmaları hizmet ederken halka nasıl eziyet edilir en güzel örneklerindendir. Yapılmayan yollar, İnşaat halinde ve çukurlarla yapboz tahtası gibi bir açılıyor, bir kapanıyor. Küçük Sanayi Sitesi Esnafı girişlerde büyük sıkıntı yaşıyor. Kirazpınar Halkı çamur, toz eziyeti çekiyor. Lütfen hizmet ederken lütfeder gibi davranmayın. Hizmet etmek göreviniz ve görevinizi daha dikkatli ve özenli yapın. Halk için açılan sosyal tesisler halkın bütçesine uygun fiyatlarla hizmet versin.

Sepaş elektrik kesintileri halkı bıktırmıştır. Enerji firmalarına mutlaka bir yaptırım gerekmektedir. Sözlerimi uzatmadan tüm teşkilat mensuplarımızdan ricamız 17 Ekim de Kocaeli Kültür merkezi’i Gebze ilçe teşkilatı olarak doldurmak hedefimiz olsun. Dedi Ardından İl sandık sorumlusu Yaşar Birgül söz aldı Birgül; 81 il ve 922 ilçede kuruluşunu gerçekleştirip il ve ilçelerde kongresini tamamlamıştır. Siyasette 24 saat bile çok uzundur, dolayısıyla her an erken seçim olacakmış gibi teşkilat çalışmalarını tamamlayıp, sandık kurullarını oluşturma çalışmalarına da çok hızlı bir şekilde başlamış bulunuyoruz. Seçimlerde yaklaşık 200 bin sandıkta 60 milyon seçmen oy kullanacaktır. Dolayısıyla sandık kurullarında görev alacak olan yaklaşık 200 bin baş müşahit ve yaklaşık Bir milyon müşahit in belirlenmesi için başlattığımız çalışmalar meyvelerini vermeye başlamış olup, Kocaeli’mizin pilot bölge seçilen İzmit, Gebze, Çayırova ilçelerimizde Baş müşahit atamalarımız Gebze ve Çayırova ilçelerimizde bitti. Şimdi sıra müşahit atamalarımızda inşallah en yakın zamanda bu çalışmalarımızda bitireceğiz. Sandıkta Refah Olacak Yeniden Refah İktidar olacak bunun için 17 Ekim’de Kocaeli Kültür Merkezinde Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’ının Katılacağı  Sandık baş müşahitleri ve müşahitleri programımıza katılımınızı önemle bekliyoruz. Sandıkta güçlü olursak Sandıktan Refah çıkar.

Yaşar Birgül’ün ardından İl Başkan Yardımcısı Erkan Katırağ gündemi değerlendiren siyası konuşmalarını yaptı. Konuşmasında Katırağ, Açgözlülerin, stokçuların, aracıların bu tablodaki payı belki de %5 ya da %10 seviyesindedir. Asıl suçlu; borç-faiz-zam-vergi ekonomisidir.  Borç, faiz, zam, vergi ekonomisi yerine Üretim-İstihdam-İhracat ekonomisine geçmeden, Milli Kaynak Paketlerini harekete geçirmeden, paylaşımda adaleti tesis edecek adımları atmadan, “önce imtiyazlılar” yerine “önce millet” demeden, hayali suçlular icat ederek, algı operasyonu yaparak bu tablodan kurtulamayız. Kimseyi de kandıramayız. Paylaşımda adaletin sağlandığı,83 milyonun refah seviyesini, alım gücünün artırıldığı herkese alın teriyle rızkını temin edeceği iş imkânının sağlandığı bir Türkiye inşa edeceğiz. Dedi. Divan sonunda Sandık baş müşahitleri çalışmasında en başarıl Hürriyet Mahallesi Başkanı Osman Tuncel’e plaketini Yaşar Birgül En çok üye yapan Gaziler Mahalle Başkanı Önder Ercan’a Plaketini Erkan Katırağ Toplantılarını düzenli yapan Mevlana Mahallesi Başkanına vekaleten Muhammet Erbirola Plaketini Süleyman Kabaca taktım etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL