Yeniden Refah’tan yarıyıl tatili mesajı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Eğitim Birim Başkanı Yaşar Altunbaş Eğitim2019/20 öğretim yılı yarıyıl tatiliyle ilgili açıklama yaptı. Bugün, ülkemizin genelinde olduğu gibi şehrimizde de okul öncesi, ilkokul, ortaokul..

Yeniden Refah’tan yarıyıl tatili mesajı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Eğitim Birim Başkanı Yaşar Altunbaş Eğitim2019/20 öğretim yılı yarıyıl tatiliyle ilgili açıklama yaptı.

Bugün, ülkemizin genelinde olduğu gibi şehrimizde de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören yaklaşık 100.000 (Yüzbin) öğrencimiz, 2019/2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlayıp karnelerini alacaklardır.  Bu önemli gün vesilesiyle sürekli eğitim sürecinde bir bütünün ayrılmaz tarafları olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize,velilerimize teşekkür ediyoruz.

Saydı değer Öğretmenlerimiz
Sizler, gönüllere dokunmak suretiyle, sadece öğrencilerinize değil bütün bir topluma yön veren kutsal bir mesleği  icra etmektesiniz. Fedakârca gösterdiğiniz gayretler, her türlü takdirin üzerindedir. Bu tatil sürecinin yorgunluğunuzu almasına diğer taraftan da kutlu mesleğinize daha büyük bir şevkle bağlanmanıza vesile olmasını diliyorum. İnanıyoruz ki sizler daha çok çalıştıkça, geleceğimiz çok daha güçlü ve aydınlık olacaktır.
Sevgili Öğrencilerimiz,                                                                                                 

Evvela sizleri bitirmiş olduğunuz eğitim öğretim dönemi vesilesiyle tebrik ediyorum.  Unutmayınız ki karnenizdeki notlar önemli; ama bu notlardan daha önemli olan şey, ailenize, vatanınıza ve layık bir birey olmaktır. Tatil sürecinde dinleneceksiniz; ancak tatil bile olsa, bu vakti çok verimli bir şekilde değerlendirmeli, kitap okumak başta olmak üzere kültürümüze ve temel değerlerimize uygun faaliyetlerde bulunmalısınız.
Kıymetli velilerimiz,

Öğrencilerimizin karnelerindeki notlar, sadece bir dönemi ifade eden bir değerlendirmeden ibarettir. Bu notlar, çocuklarımızı yanlış değerlendirme ve yönlendirmenize vesile olmamalıdır. Unutmamak gerekir ki asıl olan bu notlarının yüksekliği değil, çocuklarımızın sahip oldukları milli ,ahlakı ve insanı değerlerdir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Gebze’mizin ve ülkemizin eğitim öğretim sürecine katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin bereketli bir tatil dönemi geçirmelerini diliyorum.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL