Yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı

SEDAŞ, yeni organizasyon modeline geçişi tamamladı SEDAŞ’ın yeniden yapılanma projesi “Transformers” tamamlandı ve 4 Ağustos itibarıyla devreye alındı. Yeni organizasyon yapılanması ile bazı çalışma lokasyonlarında da değişiklikler yapıldı.    20..

Yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı

SEDAŞ, yeni organizasyon modeline geçişi tamamladı

SEDAŞ’ın yeniden yapılanma projesi “Transformers” tamamlandı ve 4 Ağustos itibarıyla devreye alındı. Yeni organizasyon yapılanması ile bazı çalışma lokasyonlarında da değişiklikler yapıldı.  

 20 bin kilometrekarelik alanda, 3,7 milyon nüfusa ve 1,9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), yeniden yapılanma çalışmalarını tamamladı. Şirket, 4 Ağustos günü itibarıyla yeni yapısı ile hizmet vermeye başladı. Bölgelerin yüz ölçümü, hat uzunluğu, coğrafi yapısı, ihtiyaçları, tüketim değerleri gibi kritik parametrelerinin değerlendirildiği çalışmanın ardından bazı lokasyonlarda da değişiklikler yapıldı.

Yeni organizasyonel yapılanma ile daha esnek ve çevik bir yapı geliştirilmesi amaçlanıyor. Bu doğrultuda Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze olmak üzere, 5 ayrı bölge müdürlükleri ve bu müdürlüklere bağlı toplam 21 noktada operasyon yöneticilikleri oluşturuldu. Bölge müdürleri ve operasyon yöneticileri, ilgili il ve ilçede SEDAŞ’ın faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu kişiler olarak görev yapacak. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla devreye alınan yeni organizasyonel yapılanma, tüketici taleplerinin daha kısa sürede çözümlenmesi konusunda ciddi bir katma değer sağlayacak.

 

Bölgelerde adres değişikliği yapılan müşteri hizmet merkezleri ve yeni adres bilgileri ise şu şekilde:

 

KAYNARCA Orta Mah. Kadir Koç Cad. 24. Sokak No:1 Kaynarca /SAKARYA
ADAPAZARI(KARAMAN) Karaman Mah. M. Cahit Kıraç Cad. No:16 Adapazarı/SAKARYA
AKÇAKOCA Ayazlı Mah. Ereğli Cad. No:14-1 Akçakoca/DÜZCE
DARICA Osmangazi Mah.Sanayi Cad. Safran Sok No:11 Osmangazi/Darıca/KOCAELİ
KÖRFEZ Yeniyalı Mah.Hızır Reis Cad. No:114 Körfez/KOCAELİ
GÖLCÜK Topçular Mah. 3089 sok. no:3 Gölcük/KOCAELİ
KARAMÜRSEL Kayacık Mah. 214. Cad  No: 44 Karamürsel/KOCAELİ
KANDIRA Cumhuriyet Cad. No: 35. Kandıra/KOCAELİ

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL