Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yenikent aynı sofrada buluştu | Kocaelide Bugün
Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Yenikent aynı sofrada buluştu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası bu kez Yenikent Mahalle sakinlerini bir araya getirdi, aynı sofra etrafından bir araya gelen mahalle sakinleri iftarlarını hep birlikte açtı. Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına;..

Yenikent aynı sofrada buluştu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası bu kez Yenikent Mahalle sakinlerini bir araya getirdi, aynı sofra etrafından bir araya gelen mahalle sakinleri iftarlarını hep birlikte açtı.

Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Ahmet İmamoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

MASALARI TEK TEK DOLAŞTI

İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL