Yer altı konteyner uygulamaları sürüyor

Gebze’de yer altı konteyner uygulamaları sürüyor   Gebze’de devam eden yer altı konteyner sistemi uygulamaları kapsamında; ilçenin denize açılan kapısı Eskihisar’da da çöpler yer altına alındı.   Eskihisar’da çöp konteynerleri yer altına..

Yer altı konteyner uygulamaları sürüyor

Gebze’de yer altı konteyner uygulamaları sürüyor

 

Gebze’de devam eden yer altı konteyner sistemi uygulamaları kapsamında; ilçenin denize açılan kapısı Eskihisar’da da çöpler yer altına alındı.

 

Eskihisar’da çöp konteynerleri yer altına alındı. Gebze’nin denize açılan kapısı Eskihisar’da bulunan çöp konteynerı yer altına alındı. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmayla; vatandaşların aileleriyle yoğun olarak ziyaret ettiği Eskihisar’da kötü koku ve görüntünün önüne geçilecek. Görüntü kirliliğinin yanı sıra daha steril bir uygulama olan yer altı çöp konteynersisteminin Gebze’nin mahallelerinde uygulamasına devam edildiğini dile getiren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “kapasitesi arttırılmış yeni yer altı konteyner uygulamasıyla, hem çevre ve temizlik hem de ana arterlerdeki trafik yükünü azaltma konusunda da katkı ve ilerleme sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL