Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Yereldeki her eksiklik doğrudan vatandaşımızın hayatına yansıyor” | Kocaelide Bugün

“Yereldeki her eksiklik doğrudan vatandaşımızın hayatına yansıyor”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 seçimlerinde hedef yüzde 50 oy oranı   Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilen kongre öncesinde, salonun önünde kendisini karşılayanlara bir selamlama konuşması..

“Yereldeki her eksiklik doğrudan vatandaşımızın hayatına yansıyor”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 seçimlerinde hedef yüzde 50 oy oranı

 

Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilen kongre öncesinde, salonun önünde kendisini karşılayanlara bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü kongre ve 18 Ağustos’ta yapılacak olağan kongreyle birlikte 2019 yerel seçimlerinin hazırlık startını verdiklerini, bu kongrelerle hücre yenilenmesini gerçekleştiren parti teşkilatlarının il ve ilçelerde büyük bir patlamayla netice alacağını söyledi. Konuşmasının ardından kongrenin yapıldığı salona geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  partililere hitapta bulundu.

2019 seçimlerindeki hedeflerinin yüzde 50 oy oranına ulaşmak olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalkınmanın yerelden başladığına dikkat çekerek sosyal politikalardan temel hizmetlere kadar her alanda mahalli idarelere çok önemli görevler düştüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yereldeki her eksiklik ve aksaklık doğrudan vatandaşımızın hayatına yansıdığı için böyle bir olumsuzluğun ortaya çıkmasına ve yaygınlaşmasına asla rıza gösteremeyiz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL