Yeşim Akpınar’dan Gazetemize Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Yeşim Akpınar CHP ilçe örgütü ile gazetemizi ziyaret etti. CHP çayırova ilçe başkanı ve ilçe örgütünden ekiple basın ziyaretlerinde bulunan Yeşim Akpınar’ı gazetemiz imtiyat..

Yeşim Akpınar’dan Gazetemize Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Yeşim Akpınar CHP ilçe örgütü ile gazetemizi ziyaret etti.

CHP çayırova ilçe başkanı ve ilçe örgütünden ekiple basın ziyaretlerinde bulunan Yeşim Akpınar’ı gazetemiz imtiyat sahibi İbrahim Çamkerten karşıladı. Seçim atmosferinin yoğunluğu ve gördükleri ilgi alakadan dolayı memnuniyetini dile getiren Akpınar ” Her gittiğimiz yerde bizlere olan teveccüh gün geçtikce artıyor” dedi.

24 Haziran seçimleri pek çok ilkleri yaşayacağımız bir seçim olacak!

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi olan 24 haziran seçimlerinin öneminden bahseden Akpınar “Pek çok konuda ilkleri yaşayacağımız bir seçim bizleri bekliyor, halkımızın büyük bir kısmı korku hegomanyasından ve gerilim siyasetinden bıkmış durumda. Bu sıkıntının çözümü için İyi parti ve Saadet partisi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezlerinin ortak seçime girme kararı bundan sonrası için siyasette çok şeyin değişeceğini göstermektedir. Halkımız da Millet ittifakı dediğimiz bu birlikteliği benimsemiştir.

Muharrem İnce ‘kime oy verelim’ diyenler için alternatif oldu!

Cumhurbaşkanı adayımız olan Muharrem İnce, bugüne kadar “başka aday var da biz mi vermiyoruz?” söyleminde olan ve arayış içinde olan halkımızda alternatif olarak görülmeye başlamıştır. Seçim çalışmalarını mitinglerde çok enerjik olarak gözlemlenen İnce her geçen gün şansını arttırmaktadır.

Konuşmalara eşlik eden CHP ilçe başkanı Kaya, “halk artık verilen vadetlere inanmıyor. Çay ve kek servisiyle kıraathaneler sözü vererek halkımızla resmen dalga geçiliyor demiştir. Biz inanıyoruz ki halkımız bu oyunu 24 haziran seçimlerinde bozarak bu kötü gidişe bir dur diyecektir” demiştir.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaretin devamında Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ziyaretlerinden dolayı Yeşim Akpınar ve CHP teşkilatı adına Kaya’ya teşekkür etmiştir. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin hem vatanımıza hemde milletimize en hayırlı olacak sonuçlarla sonuçlanmasını dileyerek çalışmalarında başarılar dilemiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL