Güncel Manşetler

Yunus ve Yasemin dünya evine girdi

Körfez’in tanınmış ailelerinden olan Şengül ve Turna ailelerinin çocukları Yunus ve Yasemin gerçekleşen büyük bir düğünle dünya evine girdi. Körfez’in tanınmış esnaflarından olan Şengül Ticaret’in sahibi Fikret Şengül ve ev..

Yunus ve Yasemin dünya evine girdi

Körfez’in tanınmış ailelerinden olan Şengül ve Turna ailelerinin çocukları Yunus ve Yasemin gerçekleşen büyük bir düğünle dünya evine girdi.

Körfez’in tanınmış esnaflarından olan Şengül Ticaret’in sahibi Fikret Şengül ve ev hanımı Şadiye Şengül’ün oğlulları olan, Kocaeli Üniversitesi mezunu ve aynı zamanda Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yöneticisi olan Yunus Şengül ile Tüpraş emeklileri Mahmut ve Safiye Turna’nın kızları Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu Yasemin Nur Turna dünya evine girdi. Körfez’de gerçekleştirilen kına gecesinin ardından Derince Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde aynı zamanda nikah töreni de gerçekleşti. Çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıydı. Çiftin nikah şahitleri ise Kocaeli Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Dr. Abdulkadir Erbağcı ve Prof. Dr. Yavuz Gürkan oldu.

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, nikah töreninde çifti ayrı ayrı tebrik ederken, çiftin mutlu bir evlilik sürdürmesini temenni etti. Gerçekleşen düğünde katılım yoğun olurken, gece yarısına kadar eğlence sürdü. Çift düğünden sonra balayı için Antalya’yı tercih etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL