Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Ziyaettin Akbaş'da müracaatını yaptı | Kocaelide Bugün

Ziyaettin Akbaş’da müracaatını yaptı

2009-2014 arası Çayırova Belediye Başkanlığı yapmış olan  Ziyaettin Akbaş, Belediye Başkan Aday adayı olmak için müracaat etti. Akbaş,AK Parti Çayırova ilçe başkanlığına giderek Aday Adaylığı başvuru formunu ilçe başkanı Ali..

Ziyaettin Akbaş’da müracaatını yaptı

2009-2014 arası Çayırova Belediye Başkanlığı yapmış olan  Ziyaettin Akbaş, Belediye Başkan Aday adayı olmak için müracaat etti.

Akbaş,AK Parti Çayırova ilçe başkanlığına giderek Aday Adaylığı başvuru formunu ilçe başkanı Ali Osman Gür’e teslim etti.

Ziyaettin Akbaş Kimdir?

1961 Bayburt doğumlu. 1966 yılında Çayırova’ya yerleşmiş bir ailenin çocuğu. İlk ve orta okulu Çayırova’da, lise eğitimini Gebze’de tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesini bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimi, Marmara Üniversitesi Çağdaş İşletmecilik ve Yeni Teknolojiler Bölümünde Finansman ve Muhasebe ile ilgili sertifika eğitimi aldı.

Mesleği ile ilgili birçok seminer ve konferansa katılan Akbaş, İstanbul Şehir Plancılar Odası’nın Kentsel Dönüşüm ve Kent Planlamaları ile ilgili birçok sempozyum ve seminere katılım gösterdi.

Gebze ve Çayırova’da birçok dernek ve spor kulübü kuruculuğu ve yöneticiliği, Türk Kızılay Derneği Gebze şubesi yönetim kurulu üyeliği, bir siyasi partinin Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliğini de yapan Akbaş, 1990 yılından beri Gebze’de serbest meslek mensubu olarak muhasebe ve müşavirlik hizmeti veren bir

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL