‘Zor Durumlarda Stres Yönetimi’

Zabıtaya Stres Yönetimi Eğitimi Gebze Belediyesi’nde eğitimler sürüyor. Gebzelilere daha kaliteli hizmet üretilebilmesi için Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla başlatılan personel eğitimleri hız kesmeden sürüyor. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları..

‘Zor Durumlarda Stres Yönetimi’

Zabıtaya Stres Yönetimi Eğitimi

Gebze Belediyesi’nde eğitimler sürüyor. Gebzelilere daha kaliteli hizmet üretilebilmesi için Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla başlatılan personel eğitimleri hız kesmeden sürüyor. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen program dahilinde Zabıta Müdürlüğü personellerine yönelik eğitim çalışması başlatıldı. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi salonunda düzenlenen eğitimde uzman eğitimci tarafından ‘Zor Durumlarda Stres Yönetimi’ konusu ele alındı.

Zabıta müdürlüğü bünyesinde görevli belediye çalışanlarına hitap eden uzman eğitimci, “Zor diye tabir edilen iletişim zor kurulduğu insanlar hayatın her alanında karşımıza çıkabiliyor. Zor insanlarla başa çıkabilmenin temelinde algı seçiciliği yatmaktadır. Zor insanlarla yaşanan sorunlar karşısında durumu kişisel algılamamalı ve kişiye değil de mevcut duruma odaklanmalı, çözüm üretmeliyiz” ifadelerini kullandı. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, personel eğitimlerinin devam edeceğini bilgisini verdi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve ilgili birim müdürleri de katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL