Zor şartlarda çalışma

SEDAŞ Olumsuz Hava Şartlarında Kesintisiz Çalışmalarını Sürdürüyor Tüm Türkiye’de etkili olan kar yağışı Bolu Dağı’nda da ulaşım ve enerji hatlarında aksaklıklara neden oldu. Bölgeye kesintisiz enerji verilmesi için zor şartlarda..

Zor şartlarda çalışma

SEDAŞ Olumsuz Hava Şartlarında Kesintisiz Çalışmalarını Sürdürüyor

Tüm Türkiye’de etkili olan kar yağışı Bolu Dağı’nda da ulaşım ve enerji hatlarında aksaklıklara neden oldu. Bölgeye kesintisiz enerji verilmesi için zor şartlarda çalışma yapan SEDAŞ ekipleri, 1 metreyi aşan karda AFAD, Jandarma ve İl Özel İdaresi ekiplerinden destek aldı.

 

 SEDAŞ; Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon tüketicisine kesintisiz enerji hizmeti vermek için her türlü zorlu koşulda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Türkiye’de birçok bölgede etkisini gösteren kar yağışı, özellikle yüksek bölgelerde ve köy yollarında ulaşımda aksaklıklara neden olurken, enerji hatlarını da olumsuz etkiledi.

 

SEDAŞ ekipleri, kar yağışı nedeniyle enerji hatlarında oluşan arızaları gidermek ve devrilen elektrik direklerine müdahale etmek amacıyla hızla harekete geçti. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı bölgeye araçlarıyla girmekte zorlanan ekipler, AFAD, Jandarma ve İl Özel İdaresinin ekipleriyle koordineli bir çalışma yürüttü.

 

Bolu dağı ve çevresindeki yaşayan vatandaşların enerji ihtiyacının kesintisiz olarak karşılanması için 7 gün 24 saat esasıyla görev yapan SEDAŞ ekipleri, zarar gören ekipmanları değiştirmek ve tekrardan hatlara enerji vermek için dondurucu soğuğa ve kara rağmen sahada onarım ve bakım işlemlerini gerçekleştirdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL