10. Muhtarlar toplantısı Gölcük’te yapıldı

Vali Hüseyin Aksoy,  İlimizdeki  10. Muhtarlar toplantısını Gölcük ilçesinde  gerçekleştirdi. Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya;  Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Gölcük  Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci,..

10. Muhtarlar toplantısı Gölcük’te yapıldı
Vali Hüseyin Aksoy,  İlimizdeki  10. Muhtarlar toplantısını Gölcük ilçesinde  gerçekleştirdi.
Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya;  Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Gölcük  Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral, daire müdürleri ve Gölcük İlçesi Muhtarları katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “ Her ay bir ilçemizde muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Bu birlikteliğimize görev yapan bütün kurum yöneticilerimizde iştirak ediyor ve muhtarlarımızı dinleyerek onların taleplerini alarak çözüm üretme noktasında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Özellikle muhtar arkadaşlarımızla birlikte çalışma içerisinde onların bize aktardığı sorunların çözüm noktasında büyük bir gayret içerisinde, arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhtarlarımız, halkın doğrudan seçtiği halka en yakın olan, yerleşim birimlerinde görev yapan mesai arkadaşlarımızdır. Onlarla beraber olmak, onların bize aktardığı sorunları değerlendirmek, bizim en öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor.Bugünkü toplantımıza katılımlarınızdan dolayı  teşekkür ediyorum.” diyerek toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.
Toplantının ardından Vali Hüseyin Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine talimat verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL