112 İzmit 7 No’lu İstasyonuna ziyaret

Vali Hüseyin Aksoy, yılbaşı gecesi görev yapan 112 İzmit 7 No’lu İstasyonu ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. İl Sağlık Müdürü  Op. Dr. Şenol Ergüney ve 112 İzmit 7 No’lu çalışanları..

112 İzmit 7 No’lu İstasyonuna ziyaret

Vali Hüseyin Aksoy, yılbaşı gecesi görev yapan 112 İzmit 7 No’lu İstasyonu ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

İl Sağlık Müdürü  Op. Dr. Şenol Ergüney ve 112 İzmit 7 No’lu çalışanları tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy, görevleri başındaki 112 çalışanlarının yeni yıllarını kutlayıp, onlarla bir süre sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette; 2019 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temennisinde bulunan Vali; “Bu akşam yılbaşı olması sebebiyle sürekli olarak görev yapan bazı kurumlarımızı ziyaret edip onlara başarı dileklerimi iletmek üzere sizleri ziyaret ediyorum. Kocaeli halkının sağlığı için görev yapıyorsunuz. Bir olay olduğunda onlara müdahale etme amaçlı 24 saat esaslı  görev başındasınız. Sizlere ve sizlerin şahsında aynı görevi yürüten bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu anlamda sizlerle beraber olmak bu yalnızlığınızı kısa sürede olsa telafi etmek amacıyla sizleri ziyaret etmek istedik. Sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL