Genel Güncel Manşetler

4 İlçenin Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürleri ile değerlendirme toplantısı

VALİ AKSOY, GEBZE, DİLOVASI, DARICA, ÇAYIROVA İLÇE KAYMAKAMLARI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ. Vali Hüseyin Aksoy, Gebze, Dilovası,  Darıca, Çayırova İlçe Kaymakamları ve İlçe Milli Eğitim..

4 İlçenin Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürleri ile  değerlendirme  toplantısı

VALİ AKSOY, GEBZE, DİLOVASI, DARICA, ÇAYIROVA İLÇE KAYMAKAMLARI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Vali Hüseyin Aksoy, Gebze, Dilovası,  Darıca, Çayırova İlçe Kaymakamları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile  değerlendirme  toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya; Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ile Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç katıldı.
Eğitimin en önemli alan olduğunu ve eğitim için tüm imkanların seferber edildiğini belirten Vali Aksoy,    İlçe Milli  Eğitim Müdürlerinin ilçelerindeki  eğitimlerinin  kaliteli bir şekilde yürütülmesini sağlamak ve her türlü tedbiri almak zorunda olduklarını belirterek,  Gebze, Darıca. Çayırova  ilçelerinde yapılması  planlanan çalışmalar ve  uygulamalar hakkında bilgi aldı ve değerlendirmelerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL