Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Abdi İpekçi İftarında Afyon Menüsü | Kocaelide Bugün

Abdi İpekçi İftarında Afyon Menüsü

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları Abdi İpekçi Mahallesi’nde başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Afyon yöresine ait sakala çarpan çorba,bulgur pilavı, Afyon usulü sulu köfte ve Kemalpaşa tatlısı..

Abdi İpekçi İftarında Afyon Menüsü

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları Abdi İpekçi Mahallesi’nde başladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Afyon yöresine ait sakala çarpan çorba,bulgur pilavı, Afyon usulü sulu köfte ve Kemalpaşa tatlısı ikram edildi.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl her mahallede ayrı bir bölgenin yöresel yemekleriyle iftar açacak olan Darıcalılar ilk akşam Afyon yöresine ait lezzetleri tatma fırsatı yakalarken, iftar programından sonra yapımı tamamlanan semt sahası ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi. İftar öncesi çocuklar oyun parkında gönüllerince eğlenirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta çocuklara eşlik ederek birlikte halat çekme oynadı. İftar programında sahne alan Darıca Belediyesi Bilgi Evi çocukları ilahiler ve semazen gösterileri ile gönülleri fethetti.

KUDÜS BİZİM İLK KIBLEGAHIMIZDIR

İftar yemeğinin ardından iftar yemeğine katılanlara kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak , iftar sofralarını şenlendiren herkese teşekkür etti. Herkesin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eden Başkan Karabacak, “Ramazan ayına maalesef Müslümanlar olarak buruk giriyoruz. İslamın ilk kıblegahı olan Kudüs’te maalesef zalimler tarafından katliamlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor, ama bilsinler ki Kudüs bizimdir, bizim kalacak, nihayetinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, devletimiz Filistin halkının yanında olduğunu tüm dünyaya haykırdı, Filistin’li kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, Rabbim oradaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL