Akın ve Uluköylü İYİ Parti Çayırova’yı Ziyaret Etti.

İYİ PARTİ Çayırova İlçe Teşkilatının ziyaretçileri Milletvekili aday adayları idi. Kocaeli İYİ Parti Milletvekili aday adayı Burak Uluköylü, Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret etti.İlçe Başkanı Beyler Sevindik ve İlçe yönetim kurulu..

Akın ve Uluköylü İYİ Parti Çayırova’yı Ziyaret Etti.

İYİ PARTİ Çayırova İlçe Teşkilatının ziyaretçileri Milletvekili aday adayları idi.

Kocaeli İYİ Parti Milletvekili aday adayı Burak Uluköylü, Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret etti.İlçe Başkanı Beyler Sevindik ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette erken genel seçimlerle ilgili çalışmalar gündeme geldi.

Kocaeli milletvekili aday adayı Dicle Akın’da Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililer ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi,oldukça samimi bir havada geçen ziyarette Dicle Akın partililer ve yöneticilere hedeflerini,Kocaeli ve ülke gündemi ile ilgili düşüncelerini paylaştı,

Toplantıda bir konuşma yapan İYİ Parti Çayırova ilçe başkanvekili Şakir Şükrü Erdöl, hedefimiz önce Kocaeli’de sonrasında ülke genelinde iktidar olmak,ve devlet başkanlığı makamına Meral Akşener hanımefendiyi getirerek ülkemizin önünü açmaktır dedi.

Erdöl, bu amaç ve düşünce ile yola çıkan tüm arkadaşlarımızı kutluyor başarılar diliyorum dedi…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL