Gebze Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset

Başsavcı Kurt ve Kuyu’ya Veda Yemeği

EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’nun tayinlerinin çıkması nedeniyle, Vali Hüseyin Aksoy’un ev..

Başsavcı Kurt ve Kuyu’ya Veda Yemeği
EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’nun tayinlerinin çıkması nedeniyle, Vali Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.
İzmit Orduevinde düzenlenen yemeğe; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Türk Deniz Kuvvetleri- Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükatay, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Adalet Komisyonu başkanı Muhiddin Paça,  Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan katıldı.
Vali Aksoy, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’ya, ilimize sundukları hizmetleri ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL