Çayırova’da ”Yaya Öncelikli Trafik” etkinliği gerçekleştirilirdi

“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılı ”Yaya Öncelikli Trafik” yılı ilan edilmesi ve Çayırova genelinde “Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin” Oluşturulması için ”Yaya Öncelikli Trafik” etkinliği gerçekleştirilirdi. İçişleri Bakanlığı tarafından..

Çayırova’da ”Yaya Öncelikli Trafik” etkinliği gerçekleştirilirdi

“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılı ”Yaya Öncelikli Trafik” yılı ilan edilmesi ve Çayırova genelinde “Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin” Oluşturulması için ”Yaya Öncelikli Trafik” etkinliği gerçekleştirilirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik” yılı ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya yapılması kararlaştırılmıştır.

Çayırova İlçesindeki farkındalık faaliyeti Kaymakam Hasan Gözen’in katılımları ile Fatih Caddesinde düzenlendi. Eyleme Kaymakam Hasan Gözen’in yanı sıra Daire amirleri, Öğretmenler, öğrenciler, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş programının ardından Kaymakam Gözen vatandaşlara ve sürücülere broşür dağıtarak  “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” etkinliği hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL