Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çetinkaya "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum" | Kocaelide Bugün

Çetinkaya “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”

İyi Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı yayınladı.   Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan..

Çetinkaya “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”

İyi Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı yayınladı.

 

Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarız.

Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaştırmak gibi anlamlı bir misyonu bulunmaktadır. İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği günümüzde bu anlayışla görevini icra eden gazetecilerimize çok teşekkür ederiz.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL