Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
ÇÖZÜM Ortak Etkinliklerinin ikincisi 'Erdemliler Haftası' | Kocaelide Bugün

ÇÖZÜM Ortak Etkinliklerinin ikincisi ‘Erdemliler Haftası’

Erdemliler Haftası Açılış Programı Gerçekleştirildi. ÇÖZÜM Ortak Etkinliklerinin ikincisi olan Erdemliler Haftası (25-29 Kasım) açılış programını öğrenci, öğretmen ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Okul öğrencilerinden Ömer Faruk Koç’un sunuculuğunu yaptığı program,..

ÇÖZÜM Ortak Etkinliklerinin ikincisi ‘Erdemliler Haftası’

Erdemliler Haftası Açılış Programı Gerçekleştirildi.

ÇÖZÜM Ortak Etkinliklerinin ikincisi olan Erdemliler Haftası (25-29 Kasım) açılış programını öğrenci, öğretmen ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul öğrencilerinden Ömer Faruk Koç’un sunuculuğunu yaptığı program, Çoban Mustafa Paşa Camii İmam-Hatibi Hafız İrfan Tatlı tarafından okunan Kur’an-i Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı, “mutlu öğrenci, mutlu okul” anlayışıyla hareket ettiklerini ve çalışmalarını da bu kapsamda yerine getirdiklerini söylerken Erdemliler Haftası programında hafta boyunca görev alacak öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

İzlenen sinevizyonun ardından İlahiyatçı-Yazar Abdullah Yıldız, “Peygamberler ve Erdemli Gençlik” başlıklı bir konuşma yaptı. Peygamberlerin hayatlarından kesitler sunan Yıldız şunları söyledi: “Peygamberler, insanlığın adalette, ahlakta ve erdemde alçaldıkları dönemlerde Allah tarafından vahiyle görevlendirilerek insanlığı vahyin kılavuzluğunda yeniden ayağa kaldırmışlardır. Bugün de siz gençler öncüleri örnek alarak çağın İbrahim’leri, Musa’ları, İsa’ları ve Yusuf’ları olabilirsiniz. İşte o zaman yıldızlaşan, erdemli nesil ortaya çıkacaktır.” Abdullah Yıldız, Çözüm öğrencilerine Hz. Yusuf’un hayatından sunduğu kesitlerle konuşmasını bitirdi. Erdemliler Haftası açılış programı, Erdem Bayazıt’ın “Ölüm Risalesi” şiirinin okunması ve ortaokul öğrencilerinin “Sahabelerin Dilinden Peygamberimiz” konulu çalışma ile sona erdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL