Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Ekonomik buhranın yükünü işçi sınıfı çekmektedir” | Kocaelide Bugün

“Ekonomik buhranın yükünü işçi sınıfı çekmektedir”

Dilovası İzocam fabrikasında grev yapan işçilere destek vermek amacıyla grevlerine katılan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik buhranın yükünü ne yazık ki işçi sınıfı çekmektedir.” Tahsin Tarhan, “Cumhuriyet Halk Partisi..

“Ekonomik buhranın yükünü işçi sınıfı çekmektedir”

Dilovası İzocam fabrikasında grev yapan işçilere destek vermek amacıyla grevlerine katılan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik buhranın yükünü ne yazık ki işçi sınıfı çekmektedir.”

Tahsin Tarhan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman işçi sınıfının yanında yer alacağız. Bugün ekonomik rakamlarla oynayarak Türkiye’ye güzel bir tablo çizmeye çalışanlar vatandaşı aldatmaktadır.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ İŞÇİLERİN YANINDA

Dilovasin’daki İzocamı ziyaret eden Tahsin Tarhan, telefon görüşmesiyle Tarsus’ta grev yapan işçilere de destek verdi.

Tarhan, “Örgütlü yaşam talebi, ücret arttırılması istediği, sağlıklı çalışma koşulları için direniş göstermek bir onur mücadelesidir. Bizler her zaman bu anlayıştan yana olmakla birlikte desteğimiz hiç bitmeyecek.

İşçinin alın teri, emeğinin karşılığı en kutsal değerdir” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL