Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Emniyet Ve Jandarma Personellerine Başarı Belgesi

Vali, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Personeline Başarılı Çalışmalarından Ve Üstün Gayretlerinden Dolayı Başarı Belgesi Verdi Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl..

Emniyet Ve Jandarma Personellerine Başarı Belgesi

Vali, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Personeline Başarılı Çalışmalarından Ve Üstün Gayretlerinden Dolayı Başarı Belgesi Verdi

Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Personeline başarılı çalışmalarından ve üstün gayretlerinden dolayı Başarı Belgesi verdi.

Valilik Makamında gerçekleşen programa Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, 12 Emniyet personeli ile 11 Jandarma personeli katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy programda yaptıkları konuşmalarında; “Çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Güvenlik güçleri olarak İlimizde birçok alanda yürüttüğünüz önemli çalışmalar var. Bu anlamda katkısı ve emeği olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyen Vali konuşmaların  ardından Emniyet ve Jandarma personellerine Başarı Belgelerini vererek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL