Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Eşinizle Ne Kadar Övünseniz Azdır | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Eşinizle Ne Kadar Övünseniz Azdır

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, FETÖ’nün hain darbe girişiminde şehit edilen Halil Kantarcı’nın eşi Ayşe Kantarcı ve çocukları; Ali Cihat, Zeynep Serra ve Ömer Tarık’ı ağırladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail..

Eşinizle Ne Kadar Övünseniz Azdır

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, FETÖ’nün hain darbe girişiminde şehit edilen Halil Kantarcı’nın eşi Ayşe Kantarcı ve çocukları; Ali Cihat, Zeynep Serra ve Ömer Tarık’ı ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İstanbul’da ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde hain darbe gecesi şehit edilen Halil Kantarcı’nın eşi Ayşe Kantarcı ve çocuklarını makamında ağırladı. Başkan İsmail Baran, “Ülkemiz büyük bir çıkmazın eşiğinden döndüyse bunda eşinizin de payı büyüktür. Bu vatan sizlere her zaman minnettar kalacaktır. Eşinizle övününüz” ifadelerini kullandı.

İlelebet Tütecektir

“Bu ülke topraklarının bütünlüğü ve istikrarı için canını ortaya koyan kahramanlarımızın aziz ruhları için, verdikleri mücadeleyi ve azmi devam ettirecek, vatan ocağını ilelebet tüttüreceğiz” diyen Başkan İsmail Baran, çocuklara oyuncaklar hediye etti. Başkan Baran, şehit eşi Ayşe Kantarcı’ya da tablo hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL