Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Gazetecilerimizin özgürce haber yapmasını sağlamak boynumuzun borcudur" | Kocaelide Bugün

“Gazetecilerimizin özgürce haber yapmasını sağlamak boynumuzun borcudur”

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı “Türkiye’nin en zor dönemine ayna tutan, gördüğünü yazmaktan erinmeyen, gelişmiş demokrasilerin en önemli yapı taşlarından birisi..

“Gazetecilerimizin özgürce haber yapmasını sağlamak boynumuzun borcudur”

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

“Türkiye’nin en zor dönemine ayna tutan, gördüğünü yazmaktan erinmeyen, gelişmiş demokrasilerin en önemli yapı taşlarından birisi olan basın ve gazeteciler bugün maalesef en zor şartları yaşamaktadır.

Bugün Çalışan Gazeteciler Günü. Ne yazık ki, bu anlamlı günü ülkemizde bayram havasında kutlayamıyoruz. Çünkü Gazetecilerin sansürle, işsizlikle yüz yüze bırakılıp, davalar ve hapis cezalarıyla tehdit edildiği bir Türkiye tablosu ile karşı karşıyayız.

Gazetecilerin mesleklerini yapamaz hale gelmesi, ülkemizdeki baskı rejiminin en açık göstergesidir.

Basın mensuplarımızın kaybedilen haklarını ve meslek onurlarını korumak için mücadelemiz devam edecek. Gazetecilerimizin özgürce haber yapmasını sağlamak, demokrasinin olmazsa olmazı ve boynumuzun borcudur.

Her şeye rağmen gazetecilikten vazgeçmeyen, mesleğinin değerlerine sahip çıkan, kalemini halkın haber alma özgürlüğü ve gerçekleri öğrenmesi için kullanan tüm basın mensuplarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL