GEBKİM Vakfı’ndan İlkokul Tadilatı

Eğitime %100 Destek Kampanyası çerçevesinde GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı tarafından yapılacak olan Dilovası ilçemizde Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının  protokol imza töreni gerçekleştirildi. Protokol İmza törenine;  Vali..

GEBKİM Vakfı’ndan İlkokul Tadilatı
Eğitime %100 Destek Kampanyası çerçevesinde GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı tarafından yapılacak olan Dilovası ilçemizde Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının  protokol imza töreni gerçekleştirildi.
Protokol İmza törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik katıldı.
Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Vali Hüseyin Aksoy,  GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı’ya eğitime vereceği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının  gerçekleşeceği protokolünü hayırlı olsun temennileriyle imzaladılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL