Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze'de 30 Ağustos törenle kutlandı | Kocaelide Bugün
Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Gebze’de 30 Ağustos törenle kutlandı

Vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşu olarak kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Gebze Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti. Törende Kaymakamlık, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Gebze Belediyesi tarafından çelenkler sunulduktan sonra..

Gebze’de 30 Ağustos törenle kutlandı

Vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşu olarak kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Gebze Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti.

Törende Kaymakamlık, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Gebze Belediyesi tarafından çelenkler sunulduktan sonra Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve  vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimiz adına saygı duruşu gerçekleşti.

İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Gebze Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen kutlama programının ardından Kaymakamlık Makamında Tebrik töreni gerçekleşti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından tebrikler kabul edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL