Genel Güncel Manşetler Surmanset

İlimizin genel güvenlik ve asayiş konuları değerlendirildi

İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI, VALİ AKSOY’UN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında yapıldı. Toplantıya, K.K. EDOK Muharebe..

İlimizin genel güvenlik ve asayiş konuları değerlendirildi

İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI, VALİ AKSOY’UN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Gölcük  Deniz  Ana Üs Komutanı Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükatay, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve diğer  ilgili  kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.
İlimizin genel güvenlik ve asayiş konuları değerlendirilerek, yapılması gereken çalışmalar ile vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşayabilmeleri için alınması gereken tedbirler ve kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşülerek, karara bağlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL