İyi Parti adayları bayramda da dur durak bilmedi

Ramazan bayramı boyuncada çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi parti milletvekili adayları Kocaeli’de adım atmadıkları yer bırakmadı. Seçim sürecinde sahada en çok bulunan İyi Parti milletvekili adaylarından Ruhittin Sönmez ve Ömer Toyran..

İyi Parti adayları bayramda da dur durak bilmedi

Ramazan bayramı boyuncada çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi parti milletvekili adayları Kocaeli’de adım atmadıkları yer bırakmadı. Seçim sürecinde sahada en çok bulunan İyi Parti milletvekili adaylarından Ruhittin Sönmez ve Ömer Toyran bayramın 3. ve son günü Gebze’nin köylerini gezerek vatandaşlarla buluştu.

Sahaya indiği günden bu yana seçim çalışmalarına hiç durmadan devam eden ve Kocaeli’de gezmedik mahalle köy semt cadde bırakmayan Ruhittin Sönmez Bayram boyunca da çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Bayramın 3. günü Gebze ilçe başkanı Nusret Acur ve teşkilatının organize ettiği Gebze köyleri çalışmasına katıldı.

Burada Sönmez ile yine İyi parti milletvekili adaylarından Ömer Toyran köyleri birlikte gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve sorunları dinledi. Aslen Gebze’nin köylerinden olan Milletvekili adayı Ömer Toyran’dan dolayı ziyaretlerde köylüler İyi Parti milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterirken tanıma fırsatıda bulmuş oldular. Köylüler buralara kadar hangi parti olursa olsun gelen adaylar başımızın tacıdır misafirimizdir ancak şunu da belirtmek isteriz ki İyi parti adaylarının hemen hemen hepsi gelip kapımızı çaldı misafirimiz oldu sorunlarımızı dinledi diye belirttiler. Gün boyunca Muallimköy, Tavşanlı, Cumaköy, Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı köylerini gezen milletvekili adaylarına köylüler başarılar dilerken, Sönmez ve Toyran Gebze Köylerinden memnun ayrıldılar.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL