Gebze Genel Güncel Politika Surmanset

İyi Parti Gebze’de Gövde Gösterisi Yaptı.

24 Haziran’da Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerin ’de, Gebze ‘den Milletvekilliği için aday adaylarının tanıtım toplantısı yapıldı. Gebze bölgesinden Aday Adayı olanlar: Selda Mican, Ayla İlgün, Ayşegül Yekün, Burak..

İyi Parti Gebze’de Gövde Gösterisi Yaptı.

24 Haziran’da Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerin ’de, Gebze ‘den Milletvekilliği için aday adaylarının tanıtım toplantısı yapıldı.

Gebze bölgesinden Aday Adayı olanlar: Selda Mican, Ayla İlgün, Ayşegül Yekün, Burak Uluköylü, Ebru Kavas, Ekrem Korkmaz, Ensar Çağrı, Fevzi Kurt, Gönül Vursal, Harun Demirkaya, Hasan Hacıoğlu, Özgür Alparslan, Özer Yıldır, Özhan Aşkın Öztürk, Sema Akçay, Şafak Akın, Turan Atilla, Ahmet Yeşil, Murat Kök,Nevzat Kasap, Kemal Çevik.

İyi Parti Gebze ilçe Başkanı Nusret Acur açılış konuşmasında”Öncelikle, son yıllarda ülkemizde de kutlanmaya başlanan, tüm dünyanın işçi bayramı olarak kabul ettiği 1 mayıs işçi bayramını tüm işçi, emekçi kardeşlerimiz adına tebrik ediyor, işçinin alın teri soğumadan hak ettiği kazanca kavuşmasını ümit ediyorum.”dedi.

Acur,bu günlere kolay gelinmedi. Bu parti iki yıllık yorucu ve yıpratıcı bir siyasi mücadelenin ardından kuruldu.
Küçücük salon toplantılarından, spor salonlarına sığmayan; meydanların dar geldiği kitlelere hitap eden bir yapı kurulmuştur.
Yani iyi parti milletimizin küllerinden doğmuştur. Parti kuramazlar dediler; kurduk. seçime giremez dediler; girdik.
şimdide iktidar olamazlar diyorlar: Ben size bir sır vereyim mi? sandıkları patlatacağız arkadaşlar sandıkları. tutturmuşlar iyi parti bir projedir diye.Elbette bir proje. Yüce Türk milletinin bir projesi. Bu parti halkın selameti, refahı için var.

Çocuklarımızın Geleceği İçin Biz Oradaydık Diyeceğiz..

Vatanımızı Sattırmamak İçin  Biz Oradaydık Diyeceğiz.

Milletimizi Böldürmemek İçin Biz Oradaydık Diyeceğiz.

Halk İçin, Hak İçin, Adalet İçin Biz Oradaydık Diyeceğiz.

İşte İyi Parti Budur Arkadaşlar.

Onurlu Mücadelelerin Onurlu Neferleri Olur.

Ben Buradan, Milletvekili Aday Adayı Arkadaşlarıma Söz Veriyorum…

Bizlere Nerede Ve Ne Şekilde İhtiyaç Duyulursa, Seçim Süresi Boyunca Yanlarında Olacağız. Ayakları Yorulduğunda Omuzlarımız Onlara Ayak Olacak. Bilekleri Yorulduğunda Kollarımız Onlara Bilek Olacak. Sesleri Kısıldığında, Nefesimiz Onlara Ses Olacak….

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL