Genel Manşetler Yaşam

“Kandıra Belediyesi Kar ve Buzlanma için Önlemini Aldı”

“Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış hazırlıkları kapsamında yaklaşık 100 ton Tuz Depoladı” Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Kandıra’da, olası kar ve buzlanma olaylarına karşı Kandıra Belediyesi ekipleri..

“Kandıra Belediyesi Kar ve Buzlanma için Önlemini Aldı”

“Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış hazırlıkları kapsamında yaklaşık 100 ton Tuz Depoladı”

Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Kandıra’da, olası kar ve buzlanma olaylarına karşı Kandıra Belediyesi ekipleri hazırlıklarını tamamladı. Meteorolojik tahminler doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayan ve ekiplerini oluşturan Kandıra Belediyesi, depolarındaki tuzun bir bölümünü ilçe merkezindeki tüm okullara, hastane ve aile hekimliklerine, bir bölümünü de ilçenin merkez mahallelerine dağıtmaya başladı.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, başlayan kar yağışı ve düşen hava sıcaklıklarından dolayı oluşan kar ve buzlanmaya karşı, yaya ve araç trafiğinin daha güvenli bir şekilde sağlanması için ilçe  genelinde yol ve kaldırımlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Buzlanmalara yönelik oluşan  ekipleri harekete geçiren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sabahın erken saatleri ile akşam 21.00- 22.00 ‘de don olaylarının en yoğun olduğu bölgelere tuzlama çalışmalarıyla müdahale ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ekiplerimiz kar ve arkasından gelen buzlanma karşısında ulaşımın güvenli bir şekilde seyretmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tüm cadde ve ara sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızla vatandaşlarımızın kazasız belasız sosyal hayatlarına devam etmesi için çalışıyoruz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL