Kandıra’dan,Gebze’ye Tüm Kocaeli’yi Kucaklayacağız.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ile birlikte Kandıra Bollu..

Kandıra’dan,Gebze’ye Tüm Kocaeli’yi Kucaklayacağız.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ile birlikte Kandıra Bollu Köyünde gerçekleşen Hıdırellez kutlamalarına katıldı.

Köy Muhtarı Kenan Seyrek, etkinliklere ev sahibi olmanın ve yalnız bırakılmamanın gurur kaynağı olduğu dile getirdi.

2000 Kişinin katıldığı etkinlikte CHP Milletvekilleri ve Örgüt olarak “Biz Hazırız” mesajı verdi.

HIDIRELLEZ TÜRKİYE’YE UMUT OLSUN

Tahsin Tarhan, “Dünya’nın geleneklerine sahip çıkan, onları yaşatan bu kadar içten ve güzel yaşan belki de tek milletiz. Maalesef son 16 yılda ülkemizde insanları keskin bir şekilde ayrıştıran iktidar anlayışı ile karşı karşıya kaldık. Hıdırellez tüm Türkiye’ye umut olsun, birlik, beraberlik, barış ve sağlıklı günler hepimiz için olsun istiyorum” dedi.

KANDIRA’DAN, GEBZE’YE TÜM KOCAELİ’Yİ KUCAKLAYACAĞIZ.

Tahsin Tarhan, “Yaklaşan seçimler Türkiye için bir çıkış kapısı, bir umut olmalıdır. Her gün artan döviz kuru karşısında Türk Lirası eriyip gidiyor. Vatandaş daha maaşını almadan cebindeki para azalıyor. Kandıra’dan, Gebze’ye tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız ve Türkiye’yi özellikle içinde bulunduğu bu ekonomik buhrandan hep birlikte kurtaracağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL