Darıca Genel Güncel Manşetler Surmanset

Karabacak’tan yeni yıl mesajı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti. Mesajında 2019 yılında..

Karabacak’tan yeni yıl mesajı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Mesajında 2019 yılında yapılacak olan Yerel Yönetim Seçimlerine de değinen Başkan Karabacak, şu görüşlere yer verdi.

2018 yılı gerek ülkemiz ve gerekse bölgemiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olarak hafızalarda yer etti. Gerek sınırlarımız içinde, gerek K.Irak’ta ve gerekse Suriye’de ülkemizi tehdit eden terör odaklarını yerinde yok etmeye yönelik adımları kararlılıkla atan devletimiz bir yandan da ekonomik tehditleri bertaraf ederek ülkemizin 2023 hedeflerine kararlılıklar ilerlemesini sağlamıştır. Bizler de yerel yönetimler olarak, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla birlikte ilçemizin her alanda modern bir kent olması için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

YEREL SEÇİMLER ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

2019 yılı Yerel Yönetim Seçimlerinin yapılacağı bir yıl olması dolayısıyla şehirlerimiz adına ayrı bir önem taşıyor. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde bir kez daha halkımız sandıklara giderek muhtar, meclis üyesi ve belediye başkanlarını seçerek demokratik hakkını kullanacak ve şehirleri istedikleri yönetime teslim edecekler. Şimdiden 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının insanlığın huzur ve barış getirmesi temennisiyle tüm halkımızın yeni yılını kutlar ,sağlık, mutluluk ve esenlikler temenni ederim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL