Karaosmanoğlu, Eryarsoy ve beraberinde ki heyeti ağırladı  

“Milletimize teşekkür ediyorum” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçiminin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve beraberinde ki..

Karaosmanoğlu, Eryarsoy ve beraberinde ki heyeti ağırladı  

“Milletimize teşekkür ediyorum”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçiminin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve beraberinde ki heyeti makamında ağırladı.

“HİZMET SİYASETİMİZE HEP BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da yer aldığı görüşmede, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitmesinin dünyaya net bir mesaj olduğunu da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Öncelikle Kocaeli halkına ve milletimize çok teşekkür etmek istiyorum. AK Parti ailemizin kadın ve gençlik kollarına, il ve ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık müşahitlerimize velhasıl emeği geçen herkese bu yakalanan başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Seçim günü gezdiğim okullarda teşkilatımız görevinin başındaydı. Kentin her köşesinde büyük bir heyecan vardı. İlçe belediye başkanlarımız bu süreçte çok yoğun biçimde ve büyük bir gayretle çalıştı. Kendilerine de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Her zaman halkımızı dinledik ve yanında olduk. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Halkımızın hizmetkârı olan Ak kadrolar her şekilde yoluna emin adımlarla devam edecek. Hizmet siyasetimize hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

“YENİ DÖNEM ÜLKEMİZ, MİLLETİMİZ VE İNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN”

24 Haziran seçimlerinin galibi demokrasidir, millî iradedir ve milletimizdir vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu seçimin galibi 81 milyon vatandaşımız ve Kocaelili hemşerilerimdir. Siyasi tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinde sandığa giderek, demokrasi bayramına katılan tüm hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Kazanan millî irade olmuştur. Kazanan Türkiye, Türk milleti ve bölgemizdeki tüm mağdurlar ile dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızın huzurunu ve refahını inşaallah daha ileriye taşıyacağız.  25 Haziran itibarıyla Türkiye için yeni bir dönem başladı. Vaadlerimizin gerektirdiği çalışmalara başladık. Vakit Türkiye Vakti diyerek yola çıktık. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Yeni dönem ülkemiz, milletimiz ve insanlığa hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL