Karaosmanoğlu köyleri ziyaret etmeyi sürdürüyor

Başkan Karaosmanoğlu köyleri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinin Muallimköy ve Tavşanlı köylerini ziyaret etti.  Burada vatandaşlarla buluşan Karaosmanoğlu,   Gebze ilçemizin merkezi olmak üzere köylerine..

Karaosmanoğlu köyleri ziyaret etmeyi sürdürüyor

Başkan Karaosmanoğlu köyleri ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinin Muallimköy ve Tavşanlı köylerini ziyaret etti.  Burada vatandaşlarla buluşan Karaosmanoğlu,   Gebze ilçemizin merkezi olmak üzere köylerine de çok önemli hizmetler gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.Halkımızla olan birlikteliğimizin en güzel örneklerinden olan köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla buluşuyor, hasbihal ediyor, talep ve önerilerini yerinde dinliyoruz açıklamasını yaptı.

Gebze ilçemizi hak ettiği konuma ulaştırmak, daha da yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalıştık. Bugünde çalışıyor, yarında çalışmaya ve büyük projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Gebze’mizi modern ve örnek bir kent konumuna taşıdık, inşallah yeni yatırımlarımızla bunu seviyeyi daha da yukarılara çekeceğiz. Ortaya koyduğumuz her projemizi halkımızla birlikte veriyoruz. Spor salonları, kültür merkezleri, altgeçitler, köprüler ve daha niceleri ile Gebze’yi adeta hizmetle kuşattık. Bu dönüşümü de halkımızın desteği olmadan asla başaramazdık. Güzel insanlarla, güzel işler başardık” ifadelerini sarf etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL