Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Karaosmanoğlu, İZKAN-DER ile bir araya geldi. | Kocaelide Bugün

Karaosmanoğlu,İZKAN-DER ile bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKAN-DER) ile bir araya geldi. Karaosmanoğlu, İzmit Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKAN-DER) Başkanı Hüseyin Öz ve yönetimini makamında ağırladı…

Karaosmanoğlu,İZKAN-DER ile bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKAN-DER) ile bir araya geldi.

Karaosmanoğlu, İzmit Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKAN-DER) Başkanı Hüseyin Öz ve yönetimini makamında ağırladı. 4 mevsimi doya doya yaşadığımız muhteşem bir kentte yaşıyoruz diyerek Sivil Toplum Kuruluşlarının Kocaeli için ortaya koyabilecekleri projelerin öneminden bahseden Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız her işte Rabbimizin rızasını gözetiyoruz. Bu noktada STK’ların vereceği olumlu katkıları da çok önemsiyoruz” dedi.

“KANDIRA İLÇEMİZE DE ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLARIMIZ OLDU”

Balkanlar’dan Kafkaslar’a kadar çok farklı yerel kültüre ev sahipliği yapan kültürlerin buluştuğu bir şehirde yaşıyoruz hatırlatması yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de düzenlediğimiz şehirlerin tanıtım günleri ile ülkemizdeki milli birlik ve beraberliğimize büyük katkı sunuyoruz. Rize, Kafkasya, Gaziantep, Erzurum ve Trabzon günlerinden sonra Artvinli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Rabbim bu birlikteliğimizi ve huzurumuzu bozmasın. Kocaeliler olarak kentimizin her noktasına hizmet götürürken Kandıra ilçemize de çok önemli yatırımlarımız oldu” ifadelerini sarf etti.

“MİLLETİMİZİN ZENGİNLİKLERİNİ ORTAYA KOYDUK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye’mizin “Anadolu Kocaeli Projesi” kapsamında düzenlediği bu tanıtım günleri hemşehrilerimizden çok büyük ilgi gördüğünü de dile getiren Karaosmanoğlu, “Böylece hem Anadolu’muzun değerleriyle Kocaelilileri buluşturmuş oluyoruz. Doğduğu ve büyüdüğü memleketine hasret çeken hemşehrilerimizin sıla hasretine bir nebze olsun derman oluyoruz. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz fuarlar ile bu kaynaşmanın temellerini attık. Bir bütün olan milletimizin zenginliklerini ortaya koyduk” diyerek sözlerini tamamladı. İZKAN-DER Başkanı Hüseyin Öz’de, “Kocaeli’nin kültürüne, sosyal hayatına, altyapı ve üstyapı noktasında her karışına hizmet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Birliktelik yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL