Genel Güncel Manşetler Politika

Karaosmanoğlu’ndan Ceyhan’a hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleştirilen kongre ile bir kez daha AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına seçilen Şemsettin Ceyhan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Birliktelikte genel ve..

Karaosmanoğlu’ndan Ceyhan’a hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleştirilen kongre ile bir kez daha AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına seçilen Şemsettin Ceyhan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Birliktelikte genel ve birçok konunun değerlendirildiği ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatımız olmadan asla hayata geçiremezdik. Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, Milletvekillerimiz ve her mahallede yer teşkilat temsilcilerimizle bizler büyük ve güzel bir aileyiz. Halkımızın hizmetlerini gerçekleştiren hizmetkârlarıyız” dedi.

Teşkilatımızda gönüllü olarak çalışan ve AK kadrolarının her neferi çok değerli diyen Karaosmanoğlu, “Teşkilatlarımız basit ve faydasız işlerle meşgul olmuyor, dedikodulara da asla itibar etmiyor. Yolumuzu ve hedefimize kitlenmiş bir şekilde çalışıyoruz. Zaten iktidarı da bu kardeşliğimizden alıyoruz. Halkımız, tabanımız ve teşkilatımız kavgayı hoş görmez. İktidara gelmek zordur ama kalmak daha zordur. Biz bunu 16 yıldır başarıyoruz. Bu başarının sebebi de liderimiz güven ve teşkilatımızın güçlü olmasıdır. Unutmayalım ki dünya bizi takip ediyor. Ezilen toplumlar ülkemizin başarısı için dua ediyor. İnsanlığın vicdanı olmayı sürdürüyoruz. Biz güçlü olacağız” diyerek sözlerini tamamladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da, her daim teşkilata olan destekleri ve ilgilerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken, ortaya koyulan eserler içinde halktan gelen memnuniyetleri bir kez daha Karaosmanoğlu’na iletti. Ziyaret karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL