Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kış Tedbirleri Toplantısı Yapıldı | Kocaelide Bugün
Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Kış Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Kış mevsimine girilirken Gebze’de “Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirler” konusunda Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Şakir..

Kış Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Kış mevsimine girilirken Gebze’de “Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirler” konusunda Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, Karayolları 14. Şube Şefi Hüseyin Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Gülşen, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Hakkı Şen, Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürü Adem Altay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Amiri Önder Çolak, Başçavuş Bülent Özmen, Polis Memurları Barış Yılmaz ve Hasan Yiğit katıldı.

Özellikle kış ve kötü hava yol koşullarında trafik akışı, yoğunluğu ve tıkanmaların önüne geçebilmek ve toplu taşımayı özendirmek amacıyla halkın toplu taşıma vasıtalarını tercih etmeleri için basın ve mahalli yönetimler ile birlikte çalışmalar yapılacaktır. Yollarda biriken kar yığın ve kümelerinin derhal kaldırılması sağlanacaktır. Tuzlama ve küreme çalışmaları titizlikle devam edecektir. Ani meteoroloji değişimleri yakından takip edilerek halkın haber alabilmesi için çalışmalar yapılacaktır. Trafik yönünden taksi, minibüs, öğrenci ve işçi servisleri; kar lastiği, araçların muayenesi, şoförlerin yola çıkabilmesi için yeterlilik durumları ve belgeleri, emniyet kemerinin kontrolü gibi işlemler artırılacaktır.

Bu konuların konuşulduğu toplantıya katılanlara Kaymakamı Mustafa Güler çalışmalarında kolaylıklar dileyerek teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL