Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
‘’Kocaeli’de vites yükseltmeye devam’’ | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler

‘’Kocaeli’de vites yükseltmeye devam’’

Karaosmanoğlu, haftalık olağan toplantısını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve Genel Sekreter Yardımcıları ile gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, devam eden ve planlanan projelerin değerlendirildiği haftalık olağan..

‘’Kocaeli’de vites yükseltmeye devam’’

Karaosmanoğlu, haftalık olağan toplantısını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve Genel Sekreter Yardımcıları ile gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, devam eden ve planlanan projelerin değerlendirildiği haftalık olağan toplantısını Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Ali Yeşildal, Doğan Erol ve Mustafa Altay ile gerçekleştirdi. Kocaeli genelinde ki her çalışmanın detaylı bir şekilde görüşüldüğü toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Gebze Metrosu başta olmak üzere, yatırım programımızı ve okulların açılması ile birlikte aldığımız tedbirleri değerlendirdik” dedi.

 “YENİ HEDEFLERE DOĞRU KOŞUYORUZ”

Kocaeli’nin tamamında her gün yüzlerce çalışmanın yapıldığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftalık gerçekleştirilen bu toplantıda kentin tamamında ki yatırımları değerlendirdiklerini vurguladı. Hayata geçirdikleri projelerle halkın daha yaşanabilir bir şehirde yaşaması için tüm çalışanlarımızla gayret gösterdiklerini dile getiren Karaosmanoğlu, “Yatırım ve hizmette vites yükseltmeye devam inşaallah. Hedeflerimiz arasında olan model ve modern Kocaeli hedefine ulaşırken, yeni ufuklara doğru koşuyoruz” şeklinde konuştu.

 “ÖN YETERLİLİK İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca ulaşım yatırımları hakkında değerlendirme de yaparken, İzmit’te ki Akçaray’ın yoluna güzel bir şekilde devam ettiğini dile getirirken, “Darıca, Gebze ve OSB’ler bölgesine yapacağımız Metro projemizin ön yeterlilik ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah ikinci kısmını da yaparak çok önemli olan ulaşım projemizi hayata geçirmek için ilk kazmayı vuracağız” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL