Kocaeli’ni karış karış dolaşıyorlar

Memleket Kocaeli Köy Köy Gezdi, Vatandaşla Buluştu Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ziyaretlerine İl Başkanı Murat Erinç öncülüğünde hız kesmeden devam ediyor. Şehir şehir dolaşan, esnafın, vatandaşın derdini dinleyen Memleket..

Kocaeli’ni karış karış dolaşıyorlar

Memleket Kocaeli Köy Köy Gezdi, Vatandaşla Buluştu

Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ziyaretlerine İl Başkanı Murat Erinç öncülüğünde hız kesmeden devam ediyor.

Şehir şehir dolaşan, esnafın, vatandaşın derdini dinleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce gibi Kocaeli İl Başkanı Murat Erinç ve yol arkadaşları da Kocaeli’ni karış karış dolaşıyor.

Gerçekleşen ziyaretlere İl Başkanı Murat Erinç, Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak yöneticiler ve üyeler katılım gösterdi. Partililer Balçık Köyü, Mollafenari Köyü ve Pelitli Köyü’nü ziyaret edip vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını dinlediler.

Kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Erinç, önce vatandaşların taleplerini, sıkıntıları dinledi ardından partisinin politikalarını tek tek anlatarak üretime ve tarıma verdikleri değere değindi. Ziyaretler sonunda yaptığı açıklama ile üretimle çözümün geleceğine vurgu yapan Erinç; “Bu ülkede çiftçiye verilmeyen destek sonucu üretim bitirildi bugün bakıldığında en büyük ihanet tarıma yapılmıştır. Besiciler, üreticiler yakıta ve yeme gelen zamlar sonucu isyanda seslerini duyuran kimse yok. Biz bugün burada onların sesi olmaya geldik. Gidebileceğimiz her noktaya elimizin uzandığı her yere gidip üretime getireceğimiz çözümü anlatıyoruz. Genel merkezimiz tarafından hazırlanan 100 maddelik “Tarım Politikası Raporu” sunumunu gerçekleştiriyoruz. Her koldan “Memleketimize” sahip çıkıp çözümlerimizle sahadayız. Bizden başka çözüm üreten kimse olmadığının farkındayız. Biz halkımızın dertlerini dinliyor, isteklerine göre istişareler yapıyoruz. Bu ülkenin her karışını tüm yol arkadaşlarımızla geziyor anlatıyoruz, #geleceğimizi geri alacağız” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL