Körfez Tek Yürek, Tek Vücut Olacak

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde Körfez Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Körfezliler de sabah saatlerine kadar nöbette olacak. 15 Temmuz 2016’da..

Körfez Tek Yürek, Tek Vücut Olacak

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde Körfez Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Körfezliler de sabah saatlerine kadar nöbette olacak.

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişimi sırasında, darbecilere karşı cephe oluşturarak tek yürek olan Türkiye bu günü unutmamak ve o günün şehitlerini anmak için  15 Temmuz’da tekrar meydanlarda olacak. Pazarı pazartesiye bağlayan gece gerçekleştirilecek olan ‘nöbet’ öncesinde programlar saat 20.00’de başlayacak.

Mustafa Yıldızdoğan Konseri

Protokol konuşmalarının ardından Kur’an-ı kerim tilaveti okunacak, ilahiler seslendirilecek. 15 Temmuz belgesel filminin gösterimi ile devam edecek olan programda; hayatını kaybeden 15 Temmuz şehitleri için dualar edilecek. Tasavvuf dinletisi sonrasında Mustafa Yıldızdoğan da konser verecek. Gece boyunca Kur’an tilavetleri ve kaside dinletilerinin gerçekleşeceği program; sabah saat 07.00’ye kadar devam edecek.

Demokrasi Nöbeti

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerine toplumun her kesimini davet eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılında, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm halkımızı saat 20.00’de başlayacak olan ‘Demokrasi nöbetine’ davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL