KOÜ Rektörü Teknopark’ta incelemelerde bulundu

Kocaeli Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk başkanlığında yapıldı. Toplantı sonrası Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Teknopark’ta incelemelerde bulundu. Yapılmakta olan yeni..

KOÜ Rektörü Teknopark’ta incelemelerde bulundu

Kocaeli Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk başkanlığında yapıldı.

Toplantı sonrası Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Teknopark’ta incelemelerde bulundu. Yapılmakta olan yeni binaya geçerek, hem inşaat alanında hem de yeni binanın açılacak bölümlerinde, Teknopark Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan Urhan’dan bilgiler aldı.

Teknoloji birimlerinin gelişmesine imkân sağlandığı, Üniversiteler ve Araştırma Kuruluşlarındaki bilimsel çalışma sonuçlarının uygulamaya aktarıldığı, Üniversite-Sanayi İşbirliğinin etkili ve süratli bir şekilde ürüne dönüştürüldüğü yer olma yolunda ilerleyen Kocaeli Üniversitesi Teknopark, bölgenin teknolojik ve bilimsel gelişimine daha fazla katkı sağlamak amacıyla büyümeyi de sürdürüyor. Bu kapsamda Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde bulunan mevcut binanın yanına yeni bir bina daha kazandırılıyor.

Bünyesinde var olan şirketlere desteğini her geçen gün arttıran KOÜ Teknopark A.Ş. inşa edilen yeni binasıyla girişimci ve teknolojik firmalara kapılarını açmaya devam edecek. Teknolojik bilgiyi ticarileştirmeyi, üretim ve girişimciliği desteklemeyi hedefleyen KOÜ Teknopark A.Ş. yeni bina inşaatının tamamlanması ile bu hedefine bir adım daha yaklaşacak. Özgün fikirlerin hayata geçirilmesine olanak sağlayan KOÜ Teknopark, yeni girişimcilerini bekliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL