“Milletimizin 30 Ağustos’ta yazdığı şanlı destan unutulmayacak”

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922’de yazdığı..

“Milletimizin 30 Ağustos’ta yazdığı şanlı destan unutulmayacak”

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922’de yazdığı şanlı destanı asla unutulmayacaklarını söylediler.

Başkanlar mesajlarında şu ifadelere yer verdiler:

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 1919 yılında başlayan istiklal mücadelesinin, 30 Ağustos 1922’de Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi ile taçlandırılmış, Milletimiz topyekûn işgal kuvvetlerine karşı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir mücadele vermiştir.

 Türk milleti, en zor şartlarda dahi milli ruh ve şuurla kahramanca mücadeleden vazgeçmediğini İstiklal Savaşı’nın her safhasında tüm dünyaya göstermiş, Her türlü yokluğa rağmen el ele, omuz omuza vatan sevgisiyle, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelmiştir.

 ‘’Bu duygu ve düşüncelerle, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü kutluyor, başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL