Genel Güncel İzmit Manşetler Spor Surmanset

Minik Jimnastikçiler Vali Aksoy’u Ziyaret Ettiler

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü 5-9 yaş arası Artistik Jimnastik sporcuları, kulüp antrenörü Talha Anıl Şimşek ve Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Gençlik..

Minik Jimnastikçiler Vali Aksoy’u Ziyaret Ettiler
Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü 5-9 yaş arası Artistik Jimnastik sporcuları, kulüp antrenörü Talha Anıl Şimşek ve Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.
Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintımar, kulüp çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Başarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Ne kadar çok çalışırsak başarılarımızı daha üst noktalara taşırız. Bugüne kadar belirli çalışmaları ortaya koyarak başarıyı yakaladınız. Sizleri kutluyorum. Sizleri yetiştiren antrenörlere ve sizlere destek veren ailelerinize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Kocaeli’nin adını sizin gibi gelecek vaat eden sporcularımızın uluslararası alanda da duyurmasına fırsat yaratacak çalışmaları ortaya koyarsınız. Bu anlamda hepinizi yürekten kutluyorum.”diyen  Vali ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL