Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Polislere üstün Başarı Belgesi | Kocaelide Bugün

Polislere üstün Başarı Belgesi

Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet personeline, sergiledikleri fedakarca çalışmaları ve üstün hizmetlerinden dolayı Başarı Belgesi verdi. Vali Hüseyin Aksoy,  milletimizin huzur ve emniyetinin güvencesi olan,  halkımızın..

Polislere üstün Başarı Belgesi
Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet personeline, sergiledikleri fedakarca çalışmaları ve üstün hizmetlerinden dolayı Başarı Belgesi verdi.
Vali Hüseyin Aksoy,  milletimizin huzur ve emniyetinin güvencesi olan,  halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak, suç işlenmesini önleyen ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getiren,  ilimizdeki  huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri başarılı ve özveri  hizmetlerinden dolayı  emniyet personelini  başarı belgesi ile ödüllendirerek, çalışmalarında başarılar diledi.
İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet personeline verilen Başarı Belgesinde, “Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığınız süre içerisinde mesai saati gözetmeksizin, büyük bir özveriyle  görevinizin icra ve ifasındaki yüksek görev anlayışınız, ayrıca vatandaşlarla olan ilişkilerinizdeki olumlu davranışlarınız tarafımdan memnuniyetle izlenmiştir. Bu sebeple göreviniz sırasında sergilemiş olduğunuz fedakarane çalışmalarınızdan ve üstün hizmetlerinizden dolayı sizi “Başarı Belgesi” ile taltif eder, başarılarınızın devamını dilerim” ifadeleri yer almaktadır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL