Sanayicilerle iftar programı

Vali Yavuz, Sanayicilerimizle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi Vali Seddar Yavuz, Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde ilimiz ekonomisi ve istihdamına katkı sunan sanayicilerimizle iftar programında bir araya geldi. Adem Ceylan Final..

Sanayicilerle iftar programı

Vali Yavuz, Sanayicilerimizle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Vali Seddar Yavuz, Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde ilimiz ekonomisi ve istihdamına katkı sunan sanayicilerimizle iftar programında bir araya geldi.

Adem Ceylan Final Teknik Kolejinde düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Yaşar Çakmak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Organize Sanayi Bölgelerinin Başkan ve temsilcileri,  sanayiciler ve iş adamları katıldı.

Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda yenilen iftar yemeğinin ardından Vali Seddar Yavuz yatırım, üretim, istihdam ve ihracatta rekordan rekora koşan sanayicilerimize teşekkür ederek, Ramazan-ı Şeriflerini kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL