Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Seçim Güvenlik toplantısı Yapıldı | Kocaelide Bugün

Seçim Güvenlik toplantısı Yapıldı

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarları ve İhtiyar Heyetleri seçimlerinin huzur ve güven ortamında, demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında İl Seçim Güvenlik..

Seçim Güvenlik toplantısı Yapıldı

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarları ve İhtiyar Heyetleri seçimlerinin huzur ve güven ortamında, demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında İl Seçim Güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Dursun Balaban,  İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve diğer kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda;  İlimizin genel güvenlik ve asayiş konuları  ve  seçim güvenliği konuları değerlendirilerek,   yapılması gereken  çalışmalar ile   kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular görüşülerek   karara bağlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL