“Şehitlerimizin ailelerine sonuna kadar sahip çıkacağız”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz onuruna düzenlenen yemek programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde Antikkapı Restaurantta..

“Şehitlerimizin ailelerine sonuna kadar sahip çıkacağız”
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz onuruna düzenlenen yemek programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Vali Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde Antikkapı Restaurantta düzenlenen yemeğe; Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Emine Zeybek, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, şehit yakınları ile gazilerimiz katıldı.
Fevziye Camii İmam Hatibi Halit Es’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından ValiHüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “15 Temmuz’un yıldönümünde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir arada olmak üzere bu akşam yemeğini tertipledik. Öncelikle davetimize icabet edip katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 15 Temmuz; Milli İradeye, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu vurgusuna ihanet eden bir gurubun darbe teşebbüsünün ortaya çıktığı bir gün. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla, milletimizin sokağa çıkmasıyla, vatansever silahlı kuvvetleri ve emniyet mensuplarının karşı duruşuyla bu hain darbe girişimi önlenmiş ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu bir kez daha dünyaya duyurulmuştur.   15 Temmuz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle beraber olmak ve devletimizin onlara sahip çıktığı vurgusunu ortaya koyabilmek adına bu akşam ilimizdeki bütün kamu yönetici arkadaşlarımla birlikte sizlerle beraberiz.   Şehitlerimizin ailelerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Onların herhangi bir sorunu varsa bunu çözmek bizim en öncelikli görevimizdir. Bu önemli gecede bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. ” diyen Vali yemek programına katılan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili Burhan Bilgin’in  yaptığı dualardan sonra Vali Aksoy, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile tek tek ilgilenerek, onlarla sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL