Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Servet Günay AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Oldu | Kocaelide Bugün

Servet Günay AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Oldu

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongresi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Servet Günay AK Parti Çayırova İlçe Başkanı seçildi. Divan başkanlığını AK Parti İl Teşkilat Başkanı Halit Çokan’ın..

Servet Günay AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Oldu

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongresi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Servet Günay AK Parti Çayırova İlçe Başkanı seçildi.

Divan başkanlığını AK Parti İl Teşkilat Başkanı Halit Çokan’ın yaptığı kongreye Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş,AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, partililer ve misafirler katıldı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevine seçilen Servet Günay sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

“Değerli Çayırovalı Hemşehrilerim. Ak Parti Çayırova 6. Olağan İlçe Kongre’mizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik.
Kongremize teşrif eden başta Genel başkan yardımcımız Vedat ÖZDEMİR’e İl Koordinatörlerimize ve İl Başkanımız Sayın Mehmet ELLİBEŞ’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir BÜYÜKAKIN’a, Kocaeli Milletvekillerimize, Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin ÇİFTÇİ’ye , görevi devraldığım Sayın Çayırova İlçe Başkanımız Ekrem Karahana ve misafir İlçe Belediye Başkanlarımız, Zinnur BÜYÜKGÖZ’ e, Muzaffer BIYIK’a misafir İlçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Yöneticilerimize, Geçmiş Dönem Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticilerimize, Geçmiş Dönem Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yöneticilerimize, Mahalle Teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Belediye Meclis üyelerine, İlçe yöneticilerine ve Delegelerimize sonsuz teşekkür ederim.

Türkiye için, Kocaeli için, Çayırova için var gücümüzle çalışarak Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a her zamankinden fazla destek olacağız. İlçemizde vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya, derdiyle hemhal olmaya, ulaşılmadık kapı bırakmamaya özen göstereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kongre sürecine kadar görevimiz boyunca bizlere yardımcı olan İlçe Teşkilatımızın tüm üyelerimize, teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

AK Parti Çayırova İlçe Yönetim Kurulu

 

Başkan: Servet Günay

Paşa Ali Elmalı,

Bünyamin Laçin,

Vahit Terzi,

Ali Osman Tefil,

Salih Ayık,

Fikriye Çelik,

Hasan Bayraktar,

Mehmet Toprak,

İsmail Bahadır,

Zafer Uygun,

İsmail Bahadır Büyükkeleş,

İsrafil Kambul,

Nizamettin Günay,

Ayşegül Özdemir,

Alim Baş,

Zerrin Çiçek,

Enes Yılmaz,

Selim Ekinci,

Şevket Külte,

Ramazan Kısa,

Murat Küçük,

 Mehmet Bayındır,

İlyas Kadik,

Ferhat Karabulut,

Erdemir Boy,

Hayati Sevindik,

Esra Ekinci,

Saim Sönmez,

Aysel Keskin,

Hümeyra Demir.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL