“Sokakta Çalışan ve Dilenen Çocukların Rehabilitasyonu”

Çocuklarımızın sokağın türlü tehlikelerine maruz kalmalarını engellemek, ruhsal ve bedensel açıdan sömürülmelerinin önüne geçmek için korunma haklarının uygulamaya konulması ve bu yolla kamu esenliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen “Sokakta Çalışan ve..

“Sokakta Çalışan ve Dilenen Çocukların Rehabilitasyonu”

Çocuklarımızın sokağın türlü tehlikelerine maruz kalmalarını engellemek, ruhsal ve bedensel açıdan sömürülmelerinin önüne geçmek için korunma haklarının uygulamaya konulması ve bu yolla kamu esenliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen “Sokakta Çalışan ve Dilenen Çocukların Rehabilitasyonu” konulu toplantı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlene toplantıya; Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Cumhuriyet Savcısı Özlem İlhan Uzunca, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve kurum müdürleri katıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkileri tarafından sokakta çalışan, çalıştırılan çocuklar ile ilgili  İl Eylem Planının  sunumu ile başlayan toplantı, il genelinde yoğun şekilde sürdürülen uyarıcı ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele, okul içerisinde ve çevresinde güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, çocuklarımızın okul servisleriyle güvenli bir şekilde taşınması konularında ilgili kurumlar yapmış olduğu çalışmalar hakkında  bilgi sunumlarında bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL