Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Tahsin Tarhan Yeniden Aday | Kocaelide Bugün

Tahsin Tarhan Yeniden Aday

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yaptığı yazılı açılama ile yeniden aday olduğunu bildirdi. Tarhan:”Bugün, ülkemizde halen OHAL var ve biz tüm yasaklarla, hukuksuzluklarla, demokrasinin askıda olduğu bir süreçte baskın seçime..

Tahsin Tarhan Yeniden Aday

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yaptığı yazılı açılama ile yeniden aday olduğunu bildirdi.

Tarhan:”Bugün, ülkemizde halen OHAL var ve biz tüm yasaklarla, hukuksuzluklarla, demokrasinin askıda olduğu bir süreçte baskın seçime gidiyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu özellikle ekonomik olumsuzluklar, 24 Haziran’da bir erken seçim yapmayı kaçınılmaz hale getirmiştir.

Mevcut iktidar, 24 Haziran seçimi ile yalnızca parlamenter demokrasinin damarlarını kesmekle kalmayacak, çökmekte olan ekonomiyi diktaları ile yönetmeye başlayacak.

AKP iktidarı çöküyor, çökerken Türkiye’yi de bataklığa sürüklüyor. 24 Haziran, laik demokratik Cumhuriyet için, özgürlük ve haklar için son çıkış kapısıdır.

Milletvekili seçildiğim günden bugüne kadar, evrensel hukuku ve ileri demokrasiyi savunan Cumhuriyet Halk Partisi neferi olarak canla başla mücadele ettim, etmeye de devam edeceğim. Üyesi olduğum Sanayi Komisyonundan 516 yasa çıkartmakla birlikte, Meclis ayağında da onlarca, önerge, kanun teklifi ve sorularla vatandaşımızın sorunlarına değindim.

Laik demokratik Cumhuriyeti yeniden tesis etmek, Tek Adam rejimine DUR demek, Emeğin ve Emekçinin Başkenti Kocaeli halkının sesi olmak için Milletvekili A. Adayı oluyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL